Oznámení občanům obce Tlumačov

Oznámení o konání závodu mopedů občanům Tlumačova

informujeme Vás o závodě mopedů v naší obci, který bude probíhat ve vaší blízkosti. Chceme Vás požádat o schovívavost a strpění této netradiční sportovní události v naší obci.

Termín:               20. 5. 2017(sobota) od 9:30 do 15:30

Místo:                  ulice Machovská (blíže viz mapka závodního okruhu)

Závodní okruh budeme uzavírat v čase od 9:30 do 15:30. Mezi rozjížďkami závodu Vám bude na pokyn pořadatelů umožněn výjezd a vjezd z uzavřeného okruhu. Každou rozjížďku vždy jasně ukončí a zahájí pořadatelské auto s majákem. Na ulici Machovská bude zvýšený počet pořadatelů, na které se budete moci obrátit s jakýmkoliv dotazem či žádostí.

V případě nutnosti může být závod za pomocí pořadatelů okamžitě přerušen (zastaven) a umožněn tak průjezd například jednotkám integrovaného záchranného systému. Na akci je zajištěna zdravotnická služba a účast dobrovolných hasičů obce Tlumačov. Závod je pojištěn na odpovědnost vůči třetím osobám.

Jednotlivé časy rozjížděk mohou být pořadatelem změněny. Aktuální informace vám sdělí pořadatelé na trati, případně se můžete obrátit telefonicky na ředitele závodu, Ing. Josefa Brázdila tel: 776 215 680.

Tímto vás také srdečně zveme do DEPA závodu, kde bude zajištěno občerstvení pro diváky, ukázka vojenské techniky, cukrová vata a skákací hrad pro děti.

Po ukončení pořádané akce provedeme úklid všech dotčených i okolních pozemků nejpozději následující den po závodě.